Privacy-verklaring: - Klussenservice-Wierenga.

Voor al uw Klussen & Loodgieterswerk (Hoogezand). Tel: (06) 34768952.
Ga naar de inhoud

Privacy-verklaring:

Privacy:
Privacyverklaring.
 
Klussenservice-Wierenga kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van diensten van klussenservice-Wierenga, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Klussenservice-Wierenga verstrekt. Klussenservice-Wierenga kan de volgende persoonsgegevens verwerken:van een contactformulier op de website aan Klussenservice-Wierenga verstrekt. Klussenservice-Wierenga kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
-Uw voor-en achternaam
-Uw adresgegevens
-Uw telefoonnummer                                                   
-Uw e-mailadres
-Uw IP-adres
Klussenservice-Wierenga verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien t telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
 
Daarnaast kan Klussenservice-Wierenga uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van heruitvoeren vaneen met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.
 
Klussenservice-Wierenga bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelende realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
 
Klussenservice-Wierenga verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
Op de website van Klussenservice-Wierenga worden Algemeene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die ufbrowser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek-en klikgedrag op de website. Klussenservice-Wierenga gebruikt de informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
Klussenservice-Wierenga maakt gebruik van Google Analytics om bi te houden hoe gebruikers de website-gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Klussenservice-Wierenga bij Google zoekresultaat-pagina\'92s zijn
 
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
 
Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics her aan.
 
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Klussenservice-Wierenga te kunnen verstrekken en om haaradverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.Google kan de informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze. Derden de informatie namens Google verwerken.
 
Klussenservice-Wierenga heeft hier geen invloed op.
 
Klussenservice-Wierenga heeft Google geen toestemming gegeven om via Klussenservice-Wierenga verkregen Analytici-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar contact@klussenservice-wierenga.nl. Klussenservice-Wierenga zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
 
Op de website van Klussenservice-Wierenga worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, vooronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Klussenservice-Wierenga gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
Klussenservice-Wierenga maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website-gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Klussenservice-Wierenga bij Google zoekresultaat-pagina\'92s zijn.\
 
Klussenservice-Wierenga neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende  maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan, De website van Klussenservice-Wierenga maakt gebruik vaneen betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen
 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Klussenservice-Wierenga verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Klussenservice-Wierenga op via contact@klussenservice-wierenga.nl. klussenservice-wierenga.nl is een website van Klussenservice-Wierenga.  Klussenservice-Wierenga ia als volgt te bereiken.
 
 
Postadres: Andromeda 20, 9602 MS. Hoogezand.
 
Vestigingsadres: Andromeda 20, 9602 MS. Hoogezand.
 
K.v.K-nr 52768902\
 
Telefoon: (06) 34768952
 
E.mail: contact@klussenservice-wierenga.nl
 
Onze nieuwe website - 2022.
Copyright - A.Wierenga.
Welkom op de website van: Klussenservice-Wierenga (Hoogezand).

Vestigings-adres:
Andromeda 20, 9602MS  Hoogezand.
Tel: (06) 34768952  b.g.g.  0598-371942.
E.mail: contact@klussenservice-wierenga.nl
Terug naar de inhoud